Регион

Серенадата пред МРРБ не се състоя заради липса на разрешение

МарицаОбщина Димитровград не успя да поздрави министър Росен Плевнелиев и служителите в министерството на регионалното развитие и благоустройството както обявиха вчера от администрацията. По предварителния план по обяд забавно духовият оркестър на общината трябваше да изнесе концерт пред сградата на министерството в София.

Причината идеята да не осъществи е невъзможността в толкова кратък срок да бъде получено разрешение от столична община. Не се отказваме от идеята и ще поискаме необходимото разрешение, коментира пред Haskovo.info кметът на Димитровград Стефан Димитров.

Серенадата под прозорците на регионалното министерство трябваше да бъде в знак на благодарност за отпускането на средства по проекта за модернизиране на канализационната и водоснабдителна мрежа по левия бряг на река Марица в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button