Хасково

Освежават маркировката по хасковски улици, паркирани коли пречат на машината

Освежаването на пътната маркировка започна в Хасково.

От два дни фирмата точкува булеварди и улици и полага нова бяла боя. Днес по обяд се работеше по улица „Дунав“ между кръстовищета с булевардите „Васил Левски“ и „Раковски“. Тук паркирани на улицата коли пречеха на машината, която полага боята.

Маркировка

По-късно ще се освежава маркировката по улица „Ком“ и булевард „Никола Радев“ към квартал „Болярово“. Работата е по график, съгласуван с Пътна полиция. Очакванията са по-голямата част от маркировката в Хасково да бъде освежена до вторник, когато се очакват нови валежи.

Междувременно от няколко дни „Екопрогрес“ освежава пешеходни пътеки в областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
23.05.2020 17:11 17:11

Улиците спешно се нуждаят от нова настилка,навсякъде са с дупки.Маркировката е най-малкия проблем.
Ама в Хасково,който и да управлява,оправия няма.

Умислена
Умислена
23.05.2020 17:44 17:44

Аз да попитам каква е логиката,карайки по ул.Ком към бул.Раковски да не можеш да завиеш на ляво,за да влезеш в жилищните блокове,в които живеят над 1000 души,а да можеш да завиеш на ляво по черния път към шивашките цехове?! Също да попитам,защо ти е забранен левият завой,излизайки от жилищните блокове,в които живеят над 1000 души,а не ти е забранен същия този завой,излизайки от черния път между два шивашки цеха и бивша празна,разрушена казарма?! Определено нарочно се поставят някакви нелогични правила,за да бъдат нарушавани!!!

ФъКю
ФъКю
23.05.2020 19:20 19:20

Каунска рапта на картофена нива маркировка полага.

Хайахах
Хайахах
23.05.2020 21:47 21:47

Хахахахахахахахаха

Back to top button