Хасково

Отцепиха с ленти рушащите се казарми в Хасково

Част от рушащите се бивши казарми в Хасково вече са отцепени с ленти.

Става въпрос за опасните огради и сгради по булевард „Васил Левски“ и улица „Дунав“. През няколко метра на лентите са поставени предупреждения от Министерството на отбраната за опасна сграда.

Казарми

Haskovo.info припомня, че през годините станаха няколко тежки инцидента със загинали. При последния на 19 април миналата година рухна част от оградата на бившето военно поделение на улица „Ком“ и уби 57-годишен мъж от квартал „Република“.

Казарми

Военна прокуратура поеха разследването на инцидента, а малко по-късно военните наеха фирма, която събори други опасни огради на бивши казарми в Хасково.

57-годишен е загиналият под рухналата ограда в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Красимир Кирев
Красимир Кирев
26.05.2020 13:49 13:49

Лентите и знаците няма да предпазят гражданите! След мое обаждане на тел112 на ул.“Ком“ бяха поставяни и ленти, и бетонирани знаци, но това не попречи на силният вятър да събори наклонената ограда. Същия ден ,19 април 2019г., в 14,12’ч. за пореден път сигнализирах за опасната ограда , но белята стана. Докато не се събудят институциите, и не престанът да лъжат с обществени поръчки, визирам Каракачанов нещата няма да се получат!Интересно кога направиха обществена поръчка за разчистване и заграждане на района, а години наред не предприеха нищо! Две деца осъкатяха преди около 20 години, сега човек загина и продължават да си заравят главата в пясъка.
Ами по ул.“Булаир“ положението и там е трагично. Това не са мерки, булдозери трябват!

Back to top button