Хасковски абитуриенти: Вирусът няма да ни спре

Любопитно

Хасковски абитуриенти отново се събраха край лятното кино в парк „Кенана“.

Зрелостници от почти всички училища в областния град се организираха във Фейсбук, за да празнуват заедно в парка и да броят до 12. Някои от тях трябваше да имат бал тази вчер и това допълнително ги мотивира. Имаше димки, музика, шампанско и много настроение.

Абитуриенти

По предварителен план всички трябва да направят обиколка с автомобилите из Хасково. След това партито прдължава в нощно заведение на открито. Мотото на абитуриентския празник е „Вирусът няма да ни спре“.

Haskovo.info припомня, че на 15 май много абитуриенти се събраха в парк „Кенана“, след което обикаляха с колите улиците на областния град. Тогава имаше няколко глобени.

10 коментара

 • Пак ми направи впечатления че се стреляше с пистолети (видях две момчета които стреляха с пистолети във въздуха и не е приятно защото плашат хората наоколо)
  По късно ги видях и към центъра излезнал от прозореца на сива голф 5ца и пак стреляше в движение. На 15 също ги видях същите момчета да стрелят единствено само те и пак плашеха хората наоколо.И в такива случаи къде е полицията нарушават реда как могат в центъра на хасково да стрелят има хора които се плашат.

  • Щом имаше толкова много проблем с тези момчета, които разваляха обществения ред, защо не звънна на 112 тогава, а не да пишеш коментар тук. Това се нарича след дъжд с качулка. Хайди нека всеки да гледа работата си. А да не следити поведението на хората, за тази работа има назначени хора. 👌🏽

  • Имаше милиция до 1989 която вършеше прекрасно своята работа. Признаваш си всичко още от вратата. каза:

   полиция -няма

 • Къде да е полоцията питаш. Хората ако ги беше страх от полиция нямаше да го правят
  Да е жив и здрав тати че има връзки на всякъде е положението.корумпирана стана сме!

 • Как така драги абитуренти интернет, компютри и време да учите дистанционно нямахте. Ама да си организирате събирания и празненства по същия този липсващ интернет и във фейс бук/почти също като отдалеченото обучение/ можете. Отговора е че сте просто едни хрантутници на родителите си. Нямате представа нито за истинската стойностт на парите, нито стойността на усилията. Труд, усилие, мисъл – са ви чужди. Знаете само да потребявате, на всяко нещо изискващо усилие повече от две три минути се присмивате и ако нещо не се получава с два три клика на телефона – значи е архаично. ТЕЖКО И ГОРКО НА ТАЯ ДЪРЖАВА С ТАКИВА БЪДЕЩИ СПЕЦИАЛИСТИ И ХОРА, КОИТО ЩЕ НИ ЗАМЕНЯТ. ТЕЖКО И ГОРКО НИ НА НАС, ЧЕ ЩЕ НАДЯВАМЕ И ЧАКАМЕ НЕЩО ОТ ТАКИВА КОНСУМАТОРИ! БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА!

 • НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА,ИМА НЕПОВТОРИМИ.ТЕЗИ ДЕЦА СА НЕПОВТОРИМИ,БРАВО ДЕЦА,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА НЕ ВИ ПУКА ОТ НИЩО.АБИТУРИЕНТСКИЯ БАЛ Е ЕДИН ПЪТ В ЖИВОТА И НЕ СЕ ПОВТАРЯ.ПЪЛЕН НАПРЕД И НАГОРЕ.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.