Търсят шивачи на 1 200 лв., бармани и готвачи в Хасково

Хасково

Две свободни места за шивач и бродировач на 1 200 лв. заплата са обявени в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В областния град се търсят още офис асистент, 8 бармани, 3 готвачи на 800 лв., двама шлосери, стругар, продавач на обувки, директор на Дома за пълнолетни лица със сетивни нарушения на „Кенана“, 4 работници по озеленяването на 610 лв., чистач, работник по поправката на джанти и гуми, рецепционист в хотел.

В Свиленград имат нужда от сервитьор, сезонен работник за лозя. В Маджарово се търсят сервитьор, камериерка и готвач. В Димитровград има места за чистач, петима шивачи и гладач. В Харманли търсят работник в кухня и шестима лозари.

9 коментара

 • Пълни глупости – шивачи на 1200 лв. Може със всички възможни бонуси и извънреден труд.

  • А бонусите и допълнителното заплащане не са ли доход? Или те са просто подарък, който работодателят дължи на мързеливците?

   • Не е точно така! Ясно е, че всеки работодател изкарва мързеливи работниците си,особено когато трябва да им се заплаща положения труд .Може би и Вие сте ,,засегнат“ от истината ,,работодател“ и сега злобеете защото истината Ви боли….

 • В Хасково за тия пари дето уж ги дават трябва яко гърбене и денонощна работа. Другото са лъжи и евтини трикове на фирмите в Хасково…….
  Надявам се,че будали не останаха вече дето да се връзват!!!!

  • Никъде няма пари без работа. Затова е повечето българи са на тоя хал, щото не знаят елементарните правила на живота.

   • Точно щото ги знаем тия елементарни правила на живота, та затова сме в чужбина и си работим. Тук за нормална работа ти се плаща ПРЕдоволно и имаш време и за личен живот.СПАЗВАТ СЕ работно време, дни на плащане на заплати, както и етика. Тва у БГ-то трудно можеш да го намериш и изпиташ.
    А българите и България са на тоя хал, понеже мисленето на мнозина е изкривено!
    Ако всичко в БГ си беше наред откъм коректни работодатели и адекватно заплащане, то половин и повече българи нямаше да работят по чужбина!

 • Прост народ слаба България Зад гърба приказват и каквото му налагат всичко изпълнява и мълчи!Прост много прост народ!!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.