Обществените тоалетни в Хасково – от 50 ст. до 2 лв.

Хасково

За драстично поскъпване на една от обществените тоалетни в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Става въпрос за тази в паркчето между спортна зала „Дружба“ и Пощата. Там вече се влиза срещу 2 лв., като преди това цената е била 1 лв. Според хората 2 лв. е прекално скъпо.

От заведението в съседство обясниха, че поскъпването е заради строгите мерки за дезинфекция заради епидемията от коронавирус. Клиентите на кафенето пък я ползвали безплатно.

Тоалетни

В същото време градската тоалетна зад театър „Иван Димов“ не работи. В тази на зеленчуковия пазар се влиза срещу 50 ст. Толкова се плаща и за тоалетната на автогарата, която до обяд беше ползвана от над 80 човека.

Жените, обслужващи тоалетните на пазара и автогарата, заявиха пред Haskovo.info, че при тях няма поскъпване заради епидемията. В същото време се извършвала дезинфекция на всеки час, дори и по-често.

ИЗПРАТИ НОВИНА

7 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.