Полицаи спряха две каруци със строителни отпадъци на Кенана

Хасково

Две каруци, натоварени със строителни отпадъци, бяха спрени от общинска полиция около 17 часа в хасковския парк „Кенана“.

Това стана след сигнал от граждани на телефон 112. Каруцарите обясниха на полицаите, че помагали при извършването на ремонт на къща в Хасково. Сега отивали да изхвърлят отпадъците в местност зад два от хотелите. Те вече били направили един курс с отпадъци, които стоварили там, вместо на специализираното сметище над картинг пистата.

Полицаите съставиха на двамата каруцари общо 6 акта – за нерегистрираните каруци, липсата на лични карти и за нерегламентираното изхвърляне на строителни отпадъци.

Каруци

7 коментара

  • И как им съставихте актове без лична карта??На името Ахмед Маймун роден по черешово време живущ на адрес 1 улица 2 ли???

    • Ти остави това. Актовете са факт . Плащането как ще се осъществи. Щот от циганин пари да вземеш е невъзможно. С тази държава и с тия партии които постоянно се договарят с тях. Проблема не е в циганина. Проблема е в НС. Там са крадците и измамниците. Циганина до тях е като светец. Уния с един подпис цял град от достоен живот лишават. С няколко подписа поколение затриват.

  • До анонимен : Прави се справка при дежурния в РУ за данни които казват ромите и от там се разбира всичко за тях, няма как да излъжат!

  • А каруците с които мъкнат желязо по цял ден от съборения тютюнев склад на Георги Кирков и минават през централна градска част , тях кой ще ги спре или глоби??????

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.