Спорт

Сестри Стоеви със сребро от международното в Испания

Награждаването на Габриела и СтефаниСестрите Габриела и Стефани Стоеви спечелиха поредното си отличие на международната спортна сцена. Младите състезателки и треньорът им Станимир Бойчинов се завърнаха от международното първенство по бадминтон за юноши и девойки в Аликанте, Испания, където Габриела и Стефани спечелиха сребро за националния тим.

В единичните двубои Стефани отпадна от съперничката си от Испания. Габриела победи състезателки от Португалия и Испания, но в третата среща загуби от шампионката от европейския шампионат в Словения Ебру Тунали. 

Габриела и Стефани с треньора си Станимир БойчиновНа двойки младите таланти победиха домакинките от Испания с 2:0, както и представителките на Русия с 2:1. На финала хасковлийките отпаднаха от холандките Де Виш и Тамар Петерс.

„И на този турнир Габриела и Стефани се състезаваха отново срещу по-големи от тях. Това е всъщност стратегията ни за напред – да добият повече и по-добър опит“, каза пред Haskovo.info треньорът Станимир Бойчинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button