Хасково

Постоянен арест за тримата, хванати със 100 кг. хероин на Капитан Андреево

Тримата граждани на Босна и Херцеговина, които бяха задържани за над 100 кг. хероин на ГКПП „Капитан Андреево“, остават в ареста.

Това определи днес Хасковският окръжен съд по искане на прокуратура. И за тримата може да бъде направено обосновано предположение, че са съпричастни към контрабандата на дрогата за над 9 млн. лв., както и че има опасност да се укрият или извършат друго престъпление. Определението на съда може да бъде обжалвано пред Пловдивския апелативен съд, съобщават от ХОС.

Haskovo.info припомня, че чужденците бяха арестувани на 24 май на граничния пункт при влизане от Турция. В камиона на единия е открито голямото количество дрога. 200 пакета с хероин са били в шофьорската кабина под кушетката на водача. В ремаркето е имало авточасти. Другите двама се придвижвали почти паралелно с камион.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button