Любопитно

Подредиха „История в афиши“ в хасковската библиотека

Във фоайето на Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ в Хасково е подредена изложбата „История в афиши“, за чието онлайн представяне по време на извънредното положение Haskovo.info писа.

15 тематични пана, са побрали афиши за театрални постановки, концерти, изяви на художествената самодейност, спорта. Те са част от богатата колекция на библиотеката – свидетелство за атмосферата на обществения и културен живот в Хасково и региона. По-възрастните посетители сигурно ще си припомнят културни събития, на които са присъствали.

Изложбата е реализирана по проект „Библиотека – наследство – бъдеще“, финансиран от Националния фонд „Култура“. Тя може да бъде разгледана до 15 юни при спазване на всички противоепидемични мерки в закрити пространства. След тази дата експозицията ще гостува в обществените библиотеки в региона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button