Регион

Задържаха близо 1 000 детски дрехи на Капитан Андреево

Близо 1 000 детски дрешки с изображението на Мики Маус са задържали митничарите при проверка на два товарни автомобила на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Около една трета от откритите текстилни изделия за деца (блузки, бебешки и детски комплекти) е открита в камион с румънска регистрация. При проверка на друг товарен автомобил, този път с полска регистрация, митничарите откриват други 609 детски дрешки с анимационния герой Мики Маус.

Текстилните изделия са задържани поради съмнения, че са ментета. Освен детските стоки, в двата камиона, които превозвали групажна стока от текстилни изделия, са открити още 4 661 дрехи, отново декорирани с регистрирани марки. Сред тях преобладават спортните комплекти, тениските, както и роклите и дамските панталони, носещи знаци на 11 световноизвестни марки. Сред иззетите при втората проверка стоки са и 134 дамски чанти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хустан
Хустан
29.05.2020 17:00 17:00

Свобода за Мики Маус

Back to top button