Регион

КАТ с масирани проверки по селата в Хасковско

Специализирана полицейска операция започва по селата в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от „Пътна полиция“.

Масираните проверки на КАТ започват от 17 часа днес и ще продължат до 20 часа на 31 май. Пътните полицаи ще следят за спазване на правилата на движението и ще проверяват за колани, каски, винетки, застраховки, шофьорски книжки, алкохол и наркотици.

34 полицаи ще патрулират селата в общините Хасково, Стамболово и Минерални бани. Екипи ще следят за движението и в останалите села на Хасковска област.

Успоредно се извършва и контрол на скоростта, като за целта ще се използва цялата налична техника от преносими и стационарно-преносими камери. Патрулите на място ще правят и проверки за неплатени глоби и невръчени електронни фишове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нов ден
Нов ден
29.05.2020 15:24 15:24

На хората им обират къщите посред бял ден, тези щели да глобяват за колани, каски и книжки.
Ачка , пак ща питат от НОВА ТВ дали си истински полицай или фалшив. Задействай този състав да работи, не само да имитират дейност.
Трима полицая за 27 села в Стамболовска община заедно с н-ка на ПУ. Не само не е смешно, но е трагично.

Нов ден
Нов ден
29.05.2020 15:32 15:32

На хоратапо селата им обират къщите посред бял ден, тези щели да глобяват за книжки , каски и колани.
Ако не смешно, то е трагично. Имитираме дейност всякаква.
Цанков, задействай си хората да работят да не те пита Виктор Николаев пак от НОВА ТВ дали си истински полицай или фалшив!

99887655409
99887655409
30.05.2020 12:41 12:41

абе нов ден като си толкова отворен иди бе палячо и създай ред . не се бъркай във дейността на цанков много си мижав да даваш напътствия

Back to top button