Любопитно

Пчелният прашец помага за сексуална активност и удължава живота

Милко Николов

Милко Николов

Пчелните продукти са еликсир на живота и дълголетието, твърдят открай време производителите на мед. Днес, на празника си, те отново го припомнят. Незаменимите хранителни и здравословни качества на пчелния прашец са хвалени от мнозина и все още карат хората да купуват целебната храна.

Така твърди и Милко Николов. От години той е заместник- председател на дружеството на пчеларите в Хасково. Преди това е бил учител и химик в бившия „Техникум по механизация и автоматизация на селското стопанство“. Сега той отглежда пчели и сам произвежда мед, който продава в магазина си.

В последните години ситуацията се влоши, признава той. По принцип произвеждането на мед е доста трудоемка дейност, а сега хората нямат много време да се занимават с това, тъй като работят и в събота и неделя. От друга страна не се купува много често мед и други пчелни продукти.

МедМного полезен за здравето според пчеларя е пчелният прашец. „Това е еликсир на живота и дълголетието. Подобрява кръвните показатели, повишава физическата активност, както и действа благотворно на съня и психическата издръжливост и най-важното – удължава живота„, категоричен е Милко.

Според пчеларя ако се взема по 1 чаена лъжица дневно заедно с мед и вода преди ядене сутрин, пчелният прашец влияе и върху половата активност и самочувствието.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
socialist
socialist
10.02.2010 16:24 16:24

Милко е секретар на основна партийна организация в Хасковската БСП. Още едно доказателство че в Хасково БСП става все по-мощна!

Back to top button