Търсят 6 заварчици в Хасково и 10 рецепционисти и администратори на хотел в Свиленград

Хасково

Шест свободни места за заварчици са обявени в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Договорите са безсрочни, като се изисква професионален опит до 2 г. В областния град се търсят още шлосер, монтажник, работници в консервна фабрика и цех, 4 шофьори на камиони за международни превози, двама санитари, 3 кредитни администратори, завеждащ административна служба, мияч на съдове, сервитьор, помощник-готвач, готвач, касиер, чистач.

В Свиленград имат нужда от 8 рецепционисти и двама администратори на хотел с английски език, двама главни касиери на банка с турски език, две хостеси, двама специалисти с контролни функции, 4 организатори, 4 сервитьори, 3 шофьори на автомобил до 9 места, 5 касиери, 3 готвачи, техник, двама чистачи.

В Харманли се търсят две крупиета, пакетировач на 610 лв., дистрибутор на лед, двама сервитьори, помощник-готвач, готвач, помощник в кухня, спасител на басейн, чистач.

В Димитровград има свободни места за продавач в павилион за закуски, майстор на тестени изделия, работник в кухня, кредитен специалист в банка. В Тополовград има вакантно място за маркировач на лесофонд и дървен материал с опит.

3 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.