Хасково

21-годишен обра хранителен магазин в Хасково, източи и дебитна карта

21-годишен е задържан в Хасково за кражба от магазин, съобщават от областната дирекция на МВР.

В събота полицаи са получили сигнал от 67-годишен собственик на хранителен магазин в квартал „Орфей“, че в него е проникнато и са откраднати 300 лева, лични документи, ключ за лек автомобил, дебитна карта, алкохол и хранителни продукти. По-късно той заявил, че от дебитната карта са извършени 2 тегления, всяко по 400 лева.

Криминалистите са задържали младежа от града. В него са открити част от откраднатото и сумата от 900 лева, а в мазето на жилището му в същия квартал – документите и дебитната карта. Полицаите са открили в него и дрогата „пико“.

Също за кражба на покъщина от село Криво поле е бил задържан 21-годишен любимчанин. Той е заподозрян в кражба на лаптоп и 2 мобилни телефона. В свиленградското управление са доведени три деца за кражба. Две момчета на по 12 години и приятелката им на 14 г. откраднали монети на стойност 20 лева след разбиване на кафе автомат в Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.06.2020 9:55 9:55

Glasuvaite za GERB…..

Petko
Petko
01.06.2020 10:12 10:12

zashto ne pishete kakvi nakazania sa im nalojeni posle

мангалския град
мангалския град
01.06.2020 10:35 10:35

Оооо, хасково инфо, от няколко дни вече не сте писали за кметЯ СтЪнчо и неговия „екип“. Засрамете се!!!

Николай
Николай
01.06.2020 10:53 10:53

Браво! ГОЛЕМИ кражби!!!!!
Що не понапишете за един друг вид кражби и такива дето повечето хасковски работодатели често извършват спрямо работниците си, а сте тръгнали да определяте като ,,чудо-голямо“,че някво хлапе взело два бонбона от магазина без да плати.Ще кажете,че никакви други нередности няма,та сте се зачекали с това кой гепал некоя карта па взел ОГРОМНИТЕ 800 ЛЕВА, все едно е кражбата на века. Пишете за кражбите на наистина големите парички,тогава ще е интересно. Или не можете, А????

Back to top button