Хасковски стоматолог победи в конкурса „Усмивка на годината“

Хасково

Хасковският стоматолог д-р Антон Петев спечели международния конкурс „Усмивка на годината – 2020“.

Наградата е за Комплексно естетично възстановяване. В екипа са още д-р Венцеслав Станков, д-р Манол Ивчев и Емил Николов – зъботехник. Това е първото международно издание на престижния конкурс. Победата пък е в най-тежката категория. Победителят получава статуетка, сертификат, а клиничният случай, който е награден ще бъде публикуван в юнския брой на вестник „Dental Tribune“.

Награда
Клиничният случай, победил в надпреварата

Клиничният случай е на жена с многобройни кариеси, засягащи почти всичкии зъби, големи обтурации с лоша прогноза, стари коронки, лош пародонтален статус. Бил е направен общ план на лечение, включващо ортодонско, хирургично и протетично лечение. Лечението е продължило месеци. Желанието на жената е било за пълна промяна с възможност за нормално хранене и красива усмивка, каквато в крайна сметка е получила.

9 коментара

  • Помака доктор киряков не успя ли да си плати да му дадат и тази награда или тези номера минават само в България?!

    • Интерестно след като конкурса е за първи път международен как помака доктор Киряков го е печелил… Това не е българския вариант където можеш да си платиш за наградата

  • Който е кадърен няма нужда от реклама. Замаска и боя от колкото зъби. Пазете си вашите зъби. В капитализма печели тоя който плаща.

  • Само не разбрах как го спечели тоз конкурс след като вади здрави зъби на хората, под претекст, че не става зъба за нищо срещо голяма сума пари. Голям некадърник с голямо его, както повечето „зъболекари“ в Хасково.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.