Хасково

Релсите на ЖП гара Хасково под вода, пътниците „плуват“

ЖП гара ХасковоНяколко от коловозите на жп гара Хасково се оказаха под вода следобяд. Минаването през релсите бе възможно за влаковете, но не и за пътниците, които трябваше да минат през гьоловете, за да се качат. На места дълбочината на водата бе над 15 сантиметра.

Причината за наводнението е затлаченото корито на близкия канал, който е преляло от лекия дъжд и топенето на снега, обясниха служители на БДЖ. Според тях и друг път се е случвало релсите да останат под вода, но тази година ситуацията е по-сложна.

„Направо ще плуваме, за да се качим на влака„, с усмивка коментира пътниците, чакащи влака за Кърджали малко след 15 часа. „Щем, не щем ще се наложи да се поизмокрим“, категорични бяха те. Все пак се успокояваха от факта, че влакът е модерен и вътре би трябвало да е топло.

Екип на Гражданска защита огледа проблемната зона. Багер започна разчистването на затлачения канал. Работниците се надяват, че ако валежите не продължат скоро водата ще се отече и жп гарата ще бъде достъпна за пътниците.

 Пътниците в чудене дали да се измокрят или не  Все пак минаха през водата, за да се качат на влака

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
garata
garata
11.02.2010 18:37 18:37

Релсите ще почистят – супер.
Ще почистят и затлаченото дере а къде изхвърлят тинята и всички буклуци от това дере?
На единствения път и единствения достъп до жилищата на стотици хасковски граждани живеещи в района.
Ами малките дца които се прибират от детска градина и училище какво ще правят ще дишат вонята и ще се заразяват с тези буклуци. Не стига че общината не чисти и поддържа асфалтирания път, не събира и отпадъците ами сега и тези буклуци.
ЗАЩО ОБЩИНАТА НЕ ДОВЪРШИ ПОКРИВАНЕТО НА ТОВА ДЕРЕ?
КЪДЕ ОТИДОХА ПАРИТЕ ПО ТОЗИ ПРОЕКТ ДОКАРАН ДО КРИВАТА КРУША?

garata
garata
11.02.2010 18:39 18:39

Защо haskovo.info не дойдете и да снимате къде са изхвърляни тази отвратителна и воняща тиня?

Анонимен
Анонимен
11.02.2010 18:51 18:51

Каним всички медии и професионални журналисти които са започнали да пишат по темата. Да дойдат и да видят къде се слага заразената и воняща тиня и всички домъкнати боклуци. Да отразят докрай проблема с така наречения затлачен канал и да покажат в какви условия се поставят да живеят жителите от района които си плащат данък сграда и такса смет в община Хасково.

Анонимен
Анонимен
11.02.2010 20:23 20:23
бай колю
бай колю
12.02.2010 11:35 11:35

PG.jpg[/quote]препоръчаха ми преглед в дкц свети георги и петър бекярови къде се намира това чудо

Back to top button