Хасково

Силният вятър събори дървета в Хасковско

Силният южен вятър вече нанася щети в Хасковска област.

Към пожарната вече са подадени сигнали за паднали дървета в Хасково и Димитровград. Пожарникарите са отстранили дърветата, като при инцидентите няма пострадали хора.

Вятър

От метеорологичната обсерватория в Хасково съобщиха за Haskovo.info, че в ранния следобед скоростта на вятъра е 50 км/ч, но се очаква да се усили. Припомняме, че за днес в Хасковска област е обявен жълт код за силен юг-югоизточен вятър. Очакванията са вятърът да стихне до вечерта.

След обяд пожарната отстраняваше паднали клони от дърво на улица „Антим I“ в Хасково. Огнеборците гасиха и сухи треви в парк „Кенана“.

Клони

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.06.2020 22:08 22:08

А едни други с вятър в главата са минали по велоалеята на Кенана и са окастрили дърветата. Така де, защо да има сянка от слънцето като може да пече върху главите на гражданите?
Също зверски са осакатени дърветата до поделението и надолу по булеварда.
Тикви!

Анонимен
Анонимен
05.06.2020 22:16 22:16
Отговор до  Анонимен

Тиква си ти. Ката не разбирате що се обаждате изобщо. Всички дървета подлежат на санитарна сеч. Като се прави, що се прави, като не се прави, що падат клони. Мозъчният дефицит е страшна диагноза. Жалко, че само демонстрирате признаците без да сте разбрали, че имате заболяване.

Анонимен
Анонимен
06.06.2020 9:59 9:59
Отговор до  Анонимен

А ясените с отрязаните глави и те ли са санитарна сеч, а?!
Отдавна е отречена тая практика. Потърсете, има статии по въпроса. Само тук се вижда такава варварщина от тройкаджии на Лесото.
Защо в западните градове не съм виждал нито едно осакатено по тоя начин дърво?
Да се режат сухите клони е едно, да се реше короната на дървото до дъно е безобразие и цигания!

Анонимен
Анонимен
06.06.2020 10:10 10:10
Отговор до  Анонимен

Пусни в търсачката „Дървета във Варна отново са „обезглавени“ и чети, тикво!

Back to top button