Викат полиция за шумни сватби в „Република“

Хасково

Шумните сватби и тържества са зачестили в последно време в хасковския квартал „Република“, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

„Силната музика се носи из квартал „Орфей“ и ни смущава на затворени прозорци. Това нещо продължава с часове. И как не ги е страх, че могат да се изпозаразят при тази епидемия от коронавирус“, жалват се хората. Някои хасковлии не издържали и сигнализирали за силния шум на спешния телефон 112. Такъв сигнал е подаден и днес.

Полицията се отзовавала на сигналите, но в повечето случаи празнуващите имали разрешително от общината. Органите на реда признавали, че при това положение са с „вързани ръце“ и само предупреждавали сватбарите да намалят децибелите.

ИЗПРАТИ НОВИНА

8 коментара

  • какво означава че имали разрешение от общината? зимата музиката се спира в 22 часа – лятото в 23! май е време да вземем автоматите!

  • Елате надвечер до общинските жилища на ул. Георги Кирков, да видите какво правят децата на уж „българите“… По-лошо е от циганска сватба, огласят цялата махала с най-пошлата чалга, че и пеят с пълно гърло…и това е всяка вечер. В „Република“ поне имат повод и някакво разрешение от общината. А тези, в общинската собственост изобщо не им пука, ама иначе са социално слаби и „бели“, не са от махалата…като глутница бесни кучета, никакво възпитание

    • Надвечер режим няма дърта госпожо, вие като не сте добре с нервите, лекувайте се. Децата нямат вина и не са длъжни да се съобразяват с вашите психически разстройства.

      • Да, децата наистина нямат вина, щом има родители, които мислят като вас. То, възпитанието тръгва от семейството и от родителите. А, с родители, които може да насърчават такова поведение, от децата няма какво друго да се очаква…Жалко.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.