Хасковски гимназии се стягат за абитуриентски баловe. В Димитровград вече ги насрочиха

Любопитно

Въпреки епидемичната обстановка в страната няколко хасковски гимназии обмислят да проведат балове на своите абитуриенти.

Традиционните при завършването тържества ще са най-вероятно в началото на юли. В това са категорични от ръководствата на ФСГ „Атанас Буров“ и ПГЛП „Райна Княгиня“. Около 10 юли обмислят да е абитуриентският бал на ПМГ „Боян Петканчин“, а този на ЕГ „Асен Златаров“ – след 28 юни.

От останалите 7 средни училища и гимназии в Хасково, които също изпращат абитуриенти, заявиха пред Haskovo.info, че или няма да имат балове, или все още не е взето решение за това.

В същото време в Димитровград са по-напреднали в организацията, като вече имат определени дати. Най-големите гимназии – ПМГ „Иван Вазов“ и ПЕГ „Иван Богоров“ ще имат абитуриентски балове съответно на 26 и 28 юни. Очакванията са това да стане с традиционното дефиле по червения килим на централния площад „България“.

2 коментара

  • Живота вече за тях започва,от тука на татък ще видим колко ще се веселяттт

  • РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ ЩЕ СЕ ВЕСЕЛЯТ.КАКВО,ДА НАВЕДАТ ГЛАВИ И ДА СЕ ТЮХКАТ ЛИ?САМО ТАКА ДЕЦА,САМО НАПРЕД И НАГОРЕ.ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ДА БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.АБИТУРИЕНТСКИЯ БАЛ Е ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА И ТРЯБВА ДА СЕ ПРАЗНУВА.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.