10 000 изпълниха Неделния пазар и Автопазара в Димитровград

Регион

Около 10 000 клиенти и търговци има днес на Неделния пазар и Автопазара в Димитровград, съобщиха за Haskovo.info от управата на тържището.

Само автомобилите са около 5 000, като в определени моменти се образуват задръствания по булевардите. От ръководството на пазара коментираха, че вече имат нормална посещаемост, каквато беше преди кризата с коронавируса.

Haskovo.info припомня, че заради извънредното положение Неделният пазар и Автопазарът бяха затворени за близо два месеца и половина. От миналата седмица те работят нормално при спазване на противоепидемични мерки.

13 коментара

  • Какво спазване на противоепидемични мерки, какви пет лева!? Нито маски, нито дистанция, нито хигиена. Пълно със явно нечисти хора, смрад, прахоляк и кеш, без касова бележка. Ще пламне някое огнище. В кафето не
    можело повече от 4 човека на маса, а на пазара тумби без предпазни средства. Някой си затваря очите за печалба

  • Вероятно пазара ще стане супер огнище на разпространение на коронавируса, трябва само да мине един месец от отварянето му и резултатите ще са налице. Тогава няма да може да се проследи кой кого е заразил, болниците в Хасково и Димитровград ще се препълнят, няма да имат места, лекарите ще се разболеят и тогава ще настане Спасовден за всички пазарджии.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.