Хасково

Бурята събори голям клон и наводни булеварди в Хасково

Силна буря се разрази над Хасково след 15 часа. Имаше гръмотевици, вятър с пориви до 60 км/ч и за кратко се изляха 12 литра дъжд на квадратен метър, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория.

Бурята събори голям клон от дърво пред Гимназията по туризъм и затвори булевард „България“. На място пристигнаха пожарникари и екип на КОРЗ, които разчистиха булеварда и освободиха движението.

Силният дъжд наводни някои ниски части в Хасково. Заради многото вода колите трудно преминаваха по булевард „България“ след Младежкия център и до Градската градина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аз
Аз
07.06.2020 17:38 17:38

Кмете отпушете калиназациите не гледайте и вие само как да се криете като беливанов защото преди изборите обещавате всичко а накрая нищо не се спазва

ха-ха
ха-ха
07.06.2020 18:19 18:19
Отговор до  Аз

Ами като си му повярвал,кой ти е крив, бе.

ДИМИТРИЧКА
ДИМИТРИЧКА
07.06.2020 18:00 18:00

браво на хасково.инфо. само вие отразявате коректно и навреме всичко което се случва в града. останалите сайтове спят. и онзи пишман репортер фотаджия т. п. който и на живо се опитва да направи нещо никакъв го няма, смешник.

VooDoo
VooDoo
07.06.2020 18:12 18:12

Този не е наред с главата. Аз така си го обяснявам това. Като цяло това е нещ като игра за него. Няма нищо специялно в начина му на предаване на живо. В човечето случай изглежда че ще се изяде боя с тези негови новинки.

Back to top button