Хасково

Вече търсят фирма за снегопочистването в Хасково

Обществена поръчка за зимно поддържане и стегопочистване за новия зимен сезон вече обявиха от община Хасково.

Традиционно тя е разделена на три обособени позиции. Първата е за снегопоочистването на общинските пътища и улиците в селата.

Втората позиция е за снегопочистването и опесъчаването на улиците в кварталите на Хасково, попадащи в участък „А“. Това са: „Орфей І“, „Орфей ІІ“, „Република“, „Изгрев“, „Възраждане“, „Дружба І“, „Дружба ІІ“, „Куба“, „Ручока“, „Градска градина“, „Бадема“ и „Кенана“ (частично). Става въпрос за кварталите, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в квартал „Център“ и в Източна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от Общинско предприятие „Екопрогрес“.

Третата позиция включва кварталите в участък „Б“ – „Овчарски“, „Тракийски“, „Македонски“, „Хисаря“, „Младежки хълм“, „Воеводски“, „Училищни“, „Каменни“ и „Болярово“. Те са на юг от река Хасковска с изключение на булевардите, попадащи в участъка и улиците в Южна индустриална зона, които ще снегопочистват и опесъчават от „Екопрогрес“.

Прогнозната стойност на поръчката е с 20 000 лв. повече от миналата година и сега е 560 000 лв. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 14 юли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ха-ха
ха-ха
08.06.2020 16:40 16:40

ееее, ата-строй, то е ясно.

Да питам
Да питам
08.06.2020 19:31 19:31

А миналата година като нямаше грам снежец пак опънахме парите а

Ramshe
Ramshe
09.06.2020 8:14 8:14

Taz godina ste go vzema az

Back to top button