Читатели: Посред бял ден се катерят по стълбове и опъват кабели на „Акация“ в Хасково

Хасково

За опъването на електрически кабел от уличен стълб към апартамент, а оттам към къща на улица „Акация“ 5 в Хасково сигнализираха със снимки читатели на Haskovo.info.

Хората са възмутени как посред бял ден жители на махалата пускат необезпокоявани електрически кабел, като се катерят по улични стълбове. Те подозират, че става въпрос за опит за кражба на ток. Беше извикана и полиция.

Кабели

Мъжете, които опъваха електрическия кабел заявиха пред полицаите, че камион е скъсал кабела и те го възстановявали. Проводникът е от апартамент към къща без електромер зад гаражите до дерето. Според собственика на апартамента в това нямало проблем, защото той плащал, начисленото на електромера му.

Кабели

От общинска полиция очакваха екип на EVN, който да провери дали действията на мъжете са правомерни. В същото време десетки кабели са опънати между блоковете, а други водят към съседните къщи и гаражи.

ИЗПРАТИ НОВИНА

9 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.