Регион

Крадци задигнаха две овце и ги заклаха, върнаха 33 кг. месо

Двама мъже на 51 и 47 г., познайници на полицията, са задържани за кражба на две овце от стопанство в димитровградското село Брод, съобщават от областната дирекция на МВР.

След ареста те са признали, че заклали животните. Върнали са 33 кг. от месото.

Младеж на 21 г. от Свиленград и 20-годишна харманлийка са задържани за кражба от параклис на църква край свиленградското село Димитровче. Те задигнали 40 лв. на монети.

В Хасково е задържан 41-годишен, който откраднал от рампа на магазин на булевард „Съединение“ два градински стола. След това ги е върнал.

Тютюн и цигари без бандерол пък са иззели хасковските полицаи. Вчера по обяд те са проверили адрес на улица „Картечар“ в областния град, собственост на 44-годишен мъж. При проверката в дома и таванското помещение, където е живеел и 21-годишният му син са намерени общо 1 540 саморъчно свити цигари и 14 кг. нарязан тютюн. Младежът е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button