Хасково

Общината премахва незаконни паркоместа в Хасково

Незаконни паркоместа на улица „П. Р. Славейков“ премахват от община Хасково.

Това става след сигнал, изпратен до общината и Haskovo.info. В него се казва, че на улица „П. Р. Славейков“ 23 има разчертани места за паркиране, за които не се заплащат такси към общината. Незаконно е сложена и табела за запазени места за паркиране. Хората се жалват, че никой не може да спре там да пазарува от зеленчуковия магазин, защото мъжът, разчертал местата започвал да се заяжда.

Паркоместа
Знакът, който вече е премахнат

От общинска полиция и Тролейбусен транспорт са извършили проверка, която показала, че там няма издадено разрешително за паркиране. Такова имало преди, което вече е изтекло и сега общината не го е подновила. По тази причина въпросният хасковлия няма право да си пази местата, да ги маркира или огражда. Тази сутрин от „Екопрогрес“ демонтираха знака, който показва, че там има запазени места за паркиране.

Паркиране

Междувременно читатели на Haskovo.info изпратиха снимка от паркинга на Община Хасково, на която се вижда паркиран между автомобилите мотоциклет на управителя на общинското предприятие. Според сигнала той пречи на движещите се по тротоара пешеходци. От общината обясниха, че мотоциклетът е бил паркиран там за кратко, а собственикът му е бил до него.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕКО прогрес
ЕКО прогрес
09.06.2020 16:22 16:22

Пълни глупости от общината. Моторът беше там до към 14:00 от сутринта. И това може много лесно да се види на камерите, които снимат точно паркинга на общината. Айде да извадят снимки от 9:00 от 10:00 и 11:00 и да видим дали не са се объркали пак малко.
Всичко им е за малко.

Хулиган
Хулиган
09.06.2020 17:28 17:28
Отговор до  ЕКО прогрес

Няма значение къде е бил собственика на палячовския мотопед, мотопеда пречи на пешеходците. КАТ къде са?

Румен
Румен
09.06.2020 16:44 16:44

Кой е този шеф на Общинското предприятие? Сещам се за един който ходеше с каскет ама дали е той. И още нещо което току що ми казаха хората до мен! Жената на въпросния шеф на Екопрогес всеки ден си влиза с автомобила си в паркинга на Общината, тя да не работи там?

работник в ОП
работник в ОП
09.06.2020 17:16 17:16
Отговор до  Румен

Точно там работи.
Щерьо около теб всичко трябва да е шарено, лъскаво и да подрънква. Дрехите ти, мотора ти и жена ти. Жалки хора заемащи обществени длъжности!

Back to top button