Регион

Трима са ранени при катастрофата на магистрала „Марица“

Двама пътници и шофьор са пострадали при снощната катастрофа на автомагистрала „Марица“, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомни, че инцидентът стана малко преди 22 часа на 32-ри километър и затвори за няколко часа платното в посока Турция. 60-годишен водач на лек автомобил Волво с нидерландска регистрация не е спазил дистанция, настигнал е и е блъснал движещ се пред него микробус Мерцедес, управляван от 67-годишен хасковлия. От удара са пострадали водачът на Волво-то и двамата му спътници на 54 и 62 г., които са в МБАЛ – Хасково с комоцио и травми по главите, без опасност за живота.

Вчера е станало и произшествие в Харманли. В 13:30 часа на кръстовището между улиците „Александър Стамболийски“ и „Балкан“ 54-годишен водач от Ивайловград е управлявал лек автомобил Тойота. Той не е спрял на знак „Стоп“, навлязъл е в кръстовището и е блъснал Опел, шофиран от 56-годишен харманлиец. От удара е пострадал последният, който е с болки във врата, прегледан е и е освободен за домашно лечение.

В село Върбово е хванат 48-годишен с нерегистриран мотопед, а в село Гарваново е заловен 41-годишен с Тойота без регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button