Спорт

Училищата в Хасково излъчиха най-добрите по баскетбол

Финалите по баскетболЗавърши общинското първенство по баскетбол на Хасково. След едноседмични двубои между най-добрите училища в града, днес се играха и финалите на първенството. В мачовете в зала „Дружба“ взеха участие 22 отбора от V до ХІІ клас

Във възрастовата група от V до VІІ клас първенци станаха момчетата от „Васил Левски“, при връстничките им първо място зае баскетболния тим на училище „Христо Смирненски“.

При кадетите от VІІ-Х клас шампиони са състезателите на Математическата гимназия, а при кадетките – отборът на местната Финансово-стопанска гимназия. Възпитаничките на същото училище спечелиха големият финал при девойките, а при юношите най-добри под коша се оказаха  баскетболистите на Гимназията по механо и електро техника „Стойчо и Кица Марчеви“. 

Победителите от този кръг продължават напред в областното първенство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ivan
ivan
16.02.2010 21:20 21:20

Samo MEHANOTO 8) 8) 8)

NAI LUDIQ
NAI LUDIQ
17.02.2010 17:46 17:46

AUUUUUUUUUUUUUUUUU DIVACI SMEEEEE

qnko
qnko
18.02.2010 16:48 16:48

I na voleybola sme 1 8) 8) 8)

Back to top button