Хасково

Ученици изготвят проекти в информационен център

НаграждаванетоУченици от 1-ви до 12-ти клас на СОУ „Васил Левски“ участват в разработването на проекти към училищния Учебно- информационен център, чиято тригодишнина бе отбелязана днес.

Пред гостите от общината и Регионалния инспекторат на просветното министерство децата показаха свои мултимедийни презентации, свързани с родния град, като повечето от тях са на английски език. 

В Учебно- информационния център възпитаниците на гимназията имат достъп до различен вид литература и виртуална библиотека, откъдето черпят информация в помощ на дейностите си в училище и извън него. Там се провежда също и голяма част от задължителната им подготовка, както и тренинги по различни проекти сред които „Мисия скаут“ и „Детска полицейска академия“.  

В Центъра децата могат да намерят и насоки за професионално ориентиране. На тържеството днес бяха наградени ученици, участвали в конкурсите за есе, фотография и презентации на английски език.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.02.2010 16:01 16:01

Само не се знае колко от така наречените „вечерници“ посещават училище и ще получат образование

Back to top button