Хасково

Пазарджии от Болярци недоволни от хасковските клиенти

Димитър Йорданов

Димитър Йорданов

Няколко търговци на камъшитени изделия от садовското село Болярци потърсиха късмета си в Хасково. За съжаление удариха на камък. След 3-часово обикаляне по главните улици те така и не успяха да продадат нищо.

Един от пазарджиите бе Димитър Йорданов, който сам прави изделията от камъшит. Занимава се с този занаят от 20 години. Казва, че напоследък никой не купува.

„Хората нямат пари“, отбеляза със съжаление Димитър. Това за него и семейството му е единственото препитание, но напоследък пари от него не се вадят. Така недоволни от хасковския пазар Димитър и колегите му тази вечер ще отпътуват от Хасково, за да търсят по-добър пазар за стоката си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ди
Ди
16.02.2010 17:06 17:06

Там измежду всичките глупости дето ги имате на компа бива най-накрая да си сложите и онова за проверка на правописните грешки.

Йосиф Давидов
Йосиф Давидов
17.02.2010 12:15 12:15

[quote=Ди]Там измежду всичките глупости дето ги имате на компа бива най-накрая да си сложите и онова за проверка на правописните грешки.[/quote]
––––––––––––––––––––––-
На хората никога неможеш да угодиш.Тези които казват за правописа нека се върнат на село и да се качат на магаретата.Тези които неможеха да различават улицата от тротоара сега станаха и правописци. Така че хич да не Ви пука от СЕЛЕНДУРИТЕ!!!.

Back to top button