Спорт

Варненец и пловдивчанка спечелиха държавното по тенис до 18 години

Александра Митровска и Марсел Радев

Александра Митровска и Марсел Радев

Марсел Радев от клуб „Черно море елит“ Варна стана победител при юношите на държавното първенство по тенис до 18 години, което се проведе в покритата тенис зала в Кенана. 

Финалният мач при девойките не се състоя, тъй като едната финалистка – Анастасия Щепу от Молдова, състезаваща се за пловдивския клуб „Стоян строй“, си тръгна още вчера заради финансови проблеми. Така шампионка при девойките стана Александра Митровска от „Локомотив 98“ Пловдив. 

На двойки първи при юношите се класира тандемът Стефан Трифонов от „Спорт палас“ Сливен и Ясен Цанев от „Левски“ София. При девойките приза за първо място спечелиха Силвия Желязкова и Александра Митровска от „Локомотив 98“. 

Единственият хасковски участник в държавното първенство по тенис до 18 години бе Сунер Емин, който отпадна още в първия кръг на състезанието.

„В този турнир се включи целия елит на българския тенис, участваха едни от най- добрите младежи“, коментира за Haskovo.info главният съдия Тодор Тодоров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button