2 г. условно за младеж, блудствал с 13-годишно момиче

Регион

2 г. условно с 5 г. изпитателен срок получи от Свиленградския районен съд 19-годишен за блудство с момиче на 13 г., съобщават от прокуратурата.

Младежът бил доведен брат на момичето, което живеело в дома на баща си. Той често посещавал жилището им в село Белица, община Любимец и оставал да пренощува там.

На 6 септември 2019 г. младежът влязъл в стаята на момичето, когато всички били заспали. Той отишъл при нея и извършил блудствени действия. Тя се събудила, започнала да плаче и го изгонила от стаята. Подаден бил сигнал на телефон 112.

По делото са разпитани свидетели, изготвени са и експертизи. Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд – Хасково.

Един коментар по “2 г. условно за младеж, блудствал с 13-годишно момиче

  • Ей така се става изпечен крадец, изнасилвач, убиец. Браво на прокуратурата!
    Ще черпя всички в институцията , колкото и където кажат, ако въпросният 19 годишен не се върне следващите 5 години с провинение!
    Не се възпитава така! Следващият път може вашата дъщеря да е пострадалата..

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.