Акция срещу неправилното паркиране в Хасково, вдигнаха 40 коли за седмица

Хасково

Около 40 неправилно паркирани автомобила са вдигнати от „паяка“ за седмица в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от Тролейбусен транспорт.

25 от тях са откарани до наказателния паркинг, където освобождаването им става срещу 35 лв. Останалите са освободени на място от собствениците – срещу 17 лв. Само днес в Хасково бяха вдигнати 9 неправилно паркирани коли.

Паяк

Две групи следят за нерегламентирано паркирани коли в Синята зона и слагат скоби на нарушителите. Освобождаването от скобата става срещу 10 лв.

От Тролейбусен транспорт предупредиха, че са засилили дейността си срещу неправилното паркиране в Хасково, за да има по-голям ред в областния град.

5 коментара

  • 40 коли за седмица вие сте се прекъсали от работа!!!По осем коли на ден или иначе казано по една кола на час и то само единия паяк а другите къде са???

    • Ей, VALERI я ходи първо да си купиш буквар и пиши на български /кирилица /или твоя телефон е на повече от 10 като на премиера който нямало БГ меню.

    • Валерка, спираш ли като простак – тормозиш хората! Нека се спазват правилата , пък никой няма да е тормозен!

  • Най-накрая !!! Но нека се направи нещо по-ефективно, заснемане с лепенка на стъклото. Или скоба..
    40 коли за седмица е смешно и нецелесъобразно.. Общината се оплаква ,че няма пари. Само от ул Македония може да напълни касата , колите са накацали по тротоара. Колите в Хасково са твърде много, всеки сополко вече кара.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.