Сюлейман Сюлейманов поема Дома за хора със сетивни нарушения на Кенана

Хасково

Сюлейман Сюлейманов е класиран на първо място в подбора за длъжността директор на Дома за пълнолетни лица със сетивни нарушения в парк „Кенана“, съобщават от община Хасково.

След интервюто той е събрал 21.2 точки. Втори е бившият директор на Старческия дом Вълко Пехливанов, който има 20 точки. Сюлейманов е бил кандидат за общински съветник от листата на ДПС на последните местни избори.

До интервю не са били допуснати петима – Даниела Добрева, Цветена Кирова, Стефан Димитров, Мариана Тодорова и Габриела Василева.

Кандидатите трябваше да имат висше образование „Бакалавър“ с професионална област – социални, стопански или хуманитарни науки и минимум 1 г. професионален опит по специалността.

Председател на комисията е зам.-кметът Мария Вълчева.

10 коментара

  • Де-Пе-Се, Де-Пе-Се, Де-Пе-Се, май Де-Пе-Сето накрая яко ще им го начука на гербаджиите. Зареждам се с пуканки и сядам да гледам сеир.

  • Сюлмане всичко се връща, за миналите ти неща, не се радвай, калтв патрон си ти, палячо

      • Кой завижда на скапания дахлия? Жалки са ду-пи-се-ту, че изобщо държат такива боклуци в листите си. Това е показателно за това, какво представлява партията.

    • Таман един изнасилвач шеим доиде добре на горките хора То в ДПС един свестен човекли не намериха а и више имал мале мале язьк за хората язьк за ДПС

  • Незнам тези хора как ще си доверят майките си и бащите си на един такъв изруд той наред ще ги изн…….? Явно най цените кадри са тези сегашно време на председателя тази партия.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.