Спорт

Григор Димитров се завърна на корта с победа

Григор Димитров прекара дълго време извън корта, както и останалите тенисисти, поради пандемията от COVID-19, но завръщането на най-добрия ни състезател бе успешно.

В първи двубой от демо турнира Adria Tour на клея в Белград бившият №3 надигра Душан Лайович с 4-3(2) 3-4(5) 4-1 и поведе в групата. В нея са още Доминик Тийм и Дамир Джумхур, съобщава TennisKafe.com.

Времето, прекарано извън корта, се отрази на представянето и на двамата, като непредизвиканите грешки преобладаваха, но хасковлията впечатли с висока ефективност на новия си сервис в първата част.

В 20 ч. Гришо трябваше да играе срещу Джумхур, който обаче се контузи. Първата ни ракета се изправи срещу 24-годишния сърбин Никола Милойевич и загуби.  Утре той играе с големия фаворит в групата Доминик Тийм, а по-късно в неделя е и финалът, който ще противопостави победителите от двата потока.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button