Търсят програмисти, шивачки и работник в мелница на 1 200 лв. заплата

Хасково

Две свободни места за програмисти на софтуерни приложения са обявени в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Възможно е да се работи и от вкъщи. Договорите са безсрочни, като се изисква опит до 2 г.

В Хасково се търсят още двама техници за изграждане и поддръжка на система за кабелен оператор, двама офис асистенти, мияч на автомобили на 1 100 лв., счетоводител с опит, технически организатор, заварчик, шлосер, оператор на металорежещи машини, бояджия, петима шивачи на 850 лв., трима строителни работници за СУ „Св. Паисий Хилендарски“, трима продавачи.

В Димитровград имат нужда от две камериерки, шофьор на лекотоварен автомобил, двама товарачи на стока, общ работник, петима шивачи с опит, 7 монтажници на комбинирани изделия.

В Свиленград се търсят чистач с опит, двама общи работници на 800 лв., оператор в мелница за зърно на 1 200 лв., агроном с до 5 г. опит, началник на склад.

В Харманли има места за общ работник и четирима за обслужване на магазин, а в Любимец – трима продавачи.

3 коментара

  • Работник в мелница – 1200лв заплата, я стига лъжи! Може, но за три месеца тези пари.

  • Търся шивачки права оверлог. Заплата 1000 чисто договор на 8 часа 5 дневна раб. седмица 1000 лв е минимума, ако си изкара бройките в плюс може да стигне 1200 1400 лв за месец.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.