Мистериозно изчезна табелата на поляната за разходка на кучета на Кенана

Хасково

За изчезнала табела на поляната за разходка на домашни любимци в парк „Кенана“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Хората казват, че от около една седмица табелата я няма, а мястото било предназначено от години за свободно пускане на домашни любимци с решение на общинския съвет. В същото време там започнали да се събират хора с бели облекла и кучкарите се притесняват, да не би поляната да им бъде отнета и вече да е с друго предназначение.

От общината съобщиха за Haskovo.info, че табелата е свалена неправомерно или е открадната, но не е отстранявана от кметството. В най-скоро време тя ще бъде възстановена, а традиционното място за разходка на кучета на Кенана си остава със същото предназначение.

От кметството допълниха, че продължават да подкрепят инициативите на гражданите, свързани с отглеждането на домашни любимци. В тази връзка по искане на собственици на кучета е монтирано осветление на аналогичната площадка за разходка на кучета на Ямача. Скоро предстои в двата парка да бъдат монтирани чешми, пригодени за водопой на кучета.

ИЗПРАТИ НОВИНА

Един коментар по “Мистериозно изчезна табелата на поляната за разходка на кучета на Кенана

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.