Хасково

Мистериозно изчезна табелата на поляната за разходка на кучета на Кенана

За изчезнала табела на поляната за разходка на домашни любимци в парк „Кенана“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Хората казват, че от около една седмица табелата я няма, а мястото било предназначено от години за свободно пускане на домашни любимци с решение на общинския съвет. В същото време там започнали да се събират хора с бели облекла и кучкарите се притесняват, да не би поляната да им бъде отнета и вече да е с друго предназначение.

От общината съобщиха за Haskovo.info, че табелата е свалена неправомерно или е открадната, но не е отстранявана от кметството. В най-скоро време тя ще бъде възстановена, а традиционното място за разходка на кучета на Кенана си остава със същото предназначение.

От кметството допълниха, че продължават да подкрепят инициативите на гражданите, свързани с отглеждането на домашни любимци. В тази връзка по искане на собственици на кучета е монтирано осветление на аналогичната площадка за разходка на кучета на Ямача. Скоро предстои в двата парка да бъдат монтирани чешми, пригодени за водопой на кучета.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sченге
Sченге
15.06.2020 19:59 19:59

Бл. на Х-ВО ИНФО.Много сте точни и бързи,шапка ви свалям…

Back to top button