Хасково

Задържан за марихуана в акумулатори с четвърта молба за свобода

Четвърта поред молба за по-лека мярка от „задържане под стража“ е подал Никола Кацарев, съобщават от Хасковския окръжен съд.

Сега мотивът е влошаване на здравословното му състояние. Днешното съдебно заседание протече чрез видеоконферентна връзка със свиленградския арест. Прокурорът е изразил становище, че искането за назначаване на съдебно-медицинска експертиза е основателно.

Съдът назначи експертизата, която да изясни здравословното състояние на обвиняемия. Следващото заседание ще е на 26 юни.

Канабис

Haskovo.info припомня, че Кацарев и Атанас Андреев бяха задържани в средата на януари. Близо 3 кг. марихуана беше открита в акумулатори на товарен автомобил, шофиран от Андреев. Това стана при проверка на ГКПП „Капитан Андреево“. Кацарев е обвинен като подбудител и помагач, а Андреев – извършител.

Канабис

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Случайно минаващ
Случайно минаващ
15.06.2020 20:14 20:14

На вниманието на В.Парасков и Татяна Господинова от МВР Х-во.
Какво става с ДУНАВ 15 Вх.Б – ПОЛИЦЕЙСКИЯТ блок,знаете ли че там става непоносимо и назрява нещо страшно което ако се случи няма да ви е приятно защото Вие ще носите отговорност…

Back to top button