Регион

Четирима се крият от полицаи, хващат ги с хероин

Полицейска колаДвама свиленградчани и двама хасковлии са задържани за притежание на хероин. Вчера около 16:00 часа до Любимец полицейските служители са засекли лек автомобил „БМВ“, който се отклонил от главния път в странична отсечка, за да избегне проверка.

Полицаите обаче списали нарушителите. Това са двама мъже на 25 и 28 години от Свиленград и двама хасковлии – жена на 20 години и мъж на 33.

При последвалия оглед по пътя, по който е минала колата е установено, че на около 50 метра от мястото, където са задържани на земята има станиол от цигарена кутия, в който са увити 2 хартиени пликчета. В тях е открито бежово прахообразно вещество, което при последвалия полеви наркотест е реагирало на хероин.

Общото количество на дрогата е 2,7 г. Установено е , че наркотикът е закупен от Хасково, като преди полицейската проверка е изхвърлен от лекия автомобил. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button