Любопитно

Владимир Пенев открива изложбата „Пътеки“

Художникът Владимир Пенев, почетен гражданин на Димитровград, открива утре в столицата самостоятелната си изложба „Пътеки“.

Творбите са подредени в галерията-книжарница „София Прес“. Пред ценителите ще бъде представена и новата книга „Аз, глас и съвест на епохата“ със стихове на Пеньо Пенев, за която Haskovo.info писа. Специално за библиофилското издание са нарисуваните от Владимир Пенев портрети и композиции, инспирирани от живота и творчеството на неговия баща. Организатори на събитието са Съюзът на българските писатели и издателство „Захарий Стоянов“.

Владимир Пенев работи в различни живописни жанрове. Негови произведения са притежание на Националната художествена галерия, Софийска градска художествена галерия, почти всички художествени галерии в страната, както и частни колекции в България и чужбина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button