Спорт

Гришо с двучасова тренировка на кортовете в Хасково – ВИДЕО

Григор Димитров проведе близо двучасова тренировка на кортовете на Кенана в Хасково.

Заниманието беше с треньора му Крис Гро, с когото поработиха върху различни елементи от играта. Гришо беше аплодиран от най-верните си привърженици и приятели. На корта бяха майка му Мария и баща му Димитър.

Григор Димитров

Haskovo.info припомня, че Григор Димитров и Крис Гро пристигнаха в Хасково късно вчера. Те дойдоха от Белград, където най-добрият български тенисист участва в демонстративния турнир от серията Adria Tour. Надпреварата, организирана от Новак Джокович, продължава след няколко дни отново с участието на хасковлията.

Григор Димитров за последно си беше в Хасково в началото на ноември миналата година. Тогава той даде открит урок на талантливи деца. Сега заради епидемията от коронавирус не се предвиждат публични събития с негово участие.

След тренировката Григор каза, че се чувства чудесно в Хасково. Той призна, че тук изпитва специална носталгия. На този корт като малък е имал хубави победи и много лоши загуби. Въпреки умората е искал да тренира.

Все още се изчаква програмата за следващите турнири. Последните близо 4 месеца са били много неприятни за всички тенисисти. Гришо използвал времето за гледане на телевизия, четене, разговори с приятели. В същото време не е спирал да тренира, да прави упражнения, с които да поддържа физическата си форма.

Гришо все още не е решил колко време ще остане в Хасково.

Крис Гро определи Хасково като много красив град. Той каза, че досега с Гришо са свършили доста добра работа. По думите на треньора през миналата седмица Григор е изглеждал много добре на корта срещу силните си опоненти.

Гро допълни, че на този етап най-важното е завръщането на корта и да се свикне отново да се състезават и то пред публика, когато е по-напрегнато. По всичко изглежда, че US Опън ще се случи и надеждите през следващия почивен месец са Григор да изиграе още няколко мача.


guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Чешит
Чешит
16.06.2020 17:43 17:43

Голяма работа навремето го биех на тенис ама баща му треньорче

Анонимен
Анонимен
16.06.2020 17:44 17:44

И там сигурно е пълно с идолопоклонници. Болен народ. Психично болен

Back to top button