Спорт

Пейо Бойчинов с дебют в мъжкия бадминтон

Пейо БойчиновХасковският бадминтонист Пейо Бойчинов приключи участието си в европейското отборно първенство в Полша. Това бе негов дебют на международна сцена при мъжете. На Бойчинов бе гласувано доверие и той бе включен в състава на националния отбор заедно със Стилиян Макарски, Красимир Янков и Юлиян Христов. Мъжкият ни тим завърши на 4-то място в група D, в която освен България се състезаваха Германия, Чехия и Шотландия. 

Във Варшава българските бадминтонисти паднаха с 5:0 от водача Германия, биха Чехия с 3:2 и загубиха от Шотландия с 4:1. „Всички играчи, срещу които се изправихме, са професионалисти от години и постоянно са по турнири. Въпрос на време е и ние да достигнем до още по-големи успехи“, коментира за Haskovo.info  дебютантът ни при мъжете Пейо Бойчинов. 

След завръщането си от Полша 21- годишният хасковлия ще се готви за международния турнир в Хърватска, който започва на 4-ти март

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button