Спорт

ЦСКА победи „Свиленград“ с минималното 0:1

Голът на армейцитеЦСКА победи втородивизионния „Свиленград“ с 0:1 в последната си контрола на стадион „Колодрума“ в граничния град. Единственото попадение в срещата падна в 67-мата минута, когато точен за армейците бе завърналият се в тима Дормушали Саидходжа.

Малко по-късно „Свиленград“ изравни, но съдията отмени гола като обяви засада. Директорът на граничарите Румен Стоянов заяви, че не може съдиите да пазят ЦСКА, защото са „много малки“. Коментарът той направи и при предишната среща на тима му с ЦСКА.

Двубоят продължи 105 минути след предварителна договорка между двата тима. Първото повруме бе 60 минути.

Отмененото попадение на СвиленградСпас Делев напусна принудително терена още в първото полувреме след контузи кръста си. Той обаче ще бъде на крака още в понеделник и това обаче няма да му попречи да вземе участие в първите мачове от полусезона, коментира наставникът Йоан Андоне.

Аз съм доволен от играта, че не вкарахме голове – това е друго нещо. Най-важното е, че с изключение на Гранден нямаме никакви проблеми с контузени играчи, всички са готови за игра и имаме много варианти за игра, заяви след срещата Андоне.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button