Хасково

26-годишен блъсна старец, друг предизвика верижна катастрофа

КАТДве катастрофи са станали вчера на ул. „Стара планина“ в Хасково. И двата инцидента са с участието на 26-годишни шофьори, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

На кръстовището на улиците „Стара планина“ и „Цар Страшимир“ фолксваген е блъснал възрастен пешеходец на 85 години. Причината за инцидента е несъобразената скорост, с която е шофирал 26-годишният шофьор. Старецът е настанен в болницата с комоцио и контузни рани на главата.

На кръстовището на „Стара планина“ с улица „Мадара“ е станала верижна катастрофа, която се е разминала без сериозни последици. Заради неспазване на дистанция рено, управлявано от 26-годишен шофьор е ударило нисан, който пък е ударил дачия. Пострадала е жената, управлявала нисана. Тя е настанена в болницата с болки в гърба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button