Любопитно

Димитровградчанка сред отбраните гости за рождения ден на Симеон Сакскобургготски

Моника Ангелова от Димитровград и нейният годеник Алек Манолов бяха сред отбраните гости на тържеството вчера за 83-ия рожден ден на Симеон Сакскобургготски.

Поканата им била отправена от директора на фонда на дворец Врана доц. Ивайло Шалафов, който е и преподавател в Богословския факултет в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. „Отношенията ни със семейство Сакскобургготски са приятелски, царят и царицата са изключително топли и гостоприемни хора“, разказа пред Haskovo.info Моника.

Рожден ден

На литургията и тържеството в двореца е била и съпругата на Симеон II царица Маргарита. И двамата се върнали един ден преди рождения му ден от дълъг престой в Швейцария, където на връщане от поклонение в Асизи на гроба на царицата-майка Йоанна, ги хванало затварянето на границите заради пандемията от COVID-19. Царят споделил, че сега ще са си тук в България. „Ние с моя годеник подарихме на царското семейство пано с револвери от 19 век“, допълни Моника.

Рожден ден

Младото семейство живее в къща в гората до Панчаревското езеро. Алек има агенция за недвижими имоти, а Моника е make up artist.
Участват и в предавания като Фермата, Смени жената и др. Моника каза още, че работата й не й позволява да стои на едно място, защото има салони в Хасково и София.

Рожден ден

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Боци
Боци
17.06.2020 22:00 22:00

Хм… Димитровградчанка-царистка…
От града, носещ името на сатрапа, родоотстъпника, предателя, българомразеца, алкохолика Георги Димитров–-
Ама то и Симеончо един монарх….
Чичо му-принц Кирил и баща му-цар Барис покой нямат в гроба, като го гледат кви ги сътвори в коалицията с червените убийци….

Анонимен
Анонимен
18.06.2020 1:33 1:33
Отговор до  Боци

Като гледам втория дето си описал донякъде оправдавам първия

Брембо
Брембо
18.06.2020 9:55 9:55
Отговор до  Анонимен

Наркотици ООД

Анж
Анж
18.06.2020 10:35 10:35

Не знаех,че Сакскобурготски е чалгаджия.

Красимира Стоянова
Красимира Стоянова
27.06.2021 0:13 0:13

То връзката е, че имотите може да са на Царя

Back to top button