Регион

Двама от ранените в катастрофата край Караманци са транспортирани в Пловдив

Несъобразена скорост в дъжда е довела до тежката катастрофа вчера на пътя между селата Спахиево и Караманци, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, инцидентът стана след обяд, когато над региона се разрази буря с дъжд. 66-годишен водач на Фолксваген е загубил управлението ударил се е в мантинела и се е преобърнал в крайпътна нива. От удара водачът от село Лясково е с фрактура на основата на черепа и на всички лицеви кости. Настанен е в пловдивска болница с опасност за живота.

В катастрофата са пострадали и возещите се в колата пътници от същото село: 47-годишен, който е с фрактура на ребра и ломбални прешлени и контузия на бял дроб, с опасност за живота, също транспортиран в болницата в Пловдив и 49-годишен, който е с контузии, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button