Хасково

Работници рязали с флекс и подпалили склада за платове и вата

Пожарът„Най-вероятно работници, които са рязали с флекс са причинили вчерашния пожар в частния склад за платове и вата“, съобщи за Haskovo.info началникът на областното звено „Пожарна безопасност и спасяване“ комисар Николай Вълчев. По думите му складът не отговаря на противопожарните изисквания и е недопустимо в помещение пълно със синтетични материали да се реже с машини.

Комисар Вълчев допълни още, че на собствениците на фирмата многократно са издавани предписания за привеждане на помещението в съответствие с противопожарните изисквания, но те не са били спазени.  

По случая се води дознание, което ще изясни всички детайли за случилото се.

Haskovo.info припомня, че огромният пожар избухна вчера около 14:00 часа. Горящата сграда бе на метри от 3 бензиностанции, а в момента на инцидента в нея е имало около 50 шивачки. 7 пожарни автомобила се включиха в гасенето на пламъците. За час и половина пожарът бе потушен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.02.2010 16:21 16:21

4ove6kata prostotiq krai nqma…

Анонимен
Анонимен
23.02.2010 16:24 16:24

tazi otrova pak nie 6te q di6ame…

Back to top button