Хасково

Полицаи гонят 25-годишен с дрога в Хасково

Двама са задържани за дрога в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

Тази нощ в 0:35 часа автопатрул е спрял за проверка 25-годишен. Младежът е побягнал и малко по-късно е задържан. При обиск в него е открита сгъвка с бели бучки с тегло 0.5 грама, които са предадени за експертиза.

Също за съхраняване на дрога е хванат мъж на 29 г. от областния град. Криминалисти са проверили жилището му на улица „Република“, в което са намерили суха зелена листна маса с тегло 4 грама – чай за пушене.

Хасковски полицаи са иззели безакцизен тютюн и цигари. Вчера те са проверили два адреса на улица „Република“ в града. В домовете са намерени килограм ситно нарязан тютюн и 200 саморъчно свити цигари без бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хаха
Хаха
19.06.2020 11:10 11:10

Хахах ебахти и тъпака избягал ама не хвърлил 0.5 амфети и го хванали…

Домоуправител на входа
Домоуправител на входа
19.06.2020 13:43 13:43

Криминалните на В.Парасков,погледнете на ДУНАВ 15 вх.Б да видите какво става,входа е като магистрала влизат излизат а на вторият етаж е като ХАН.вземете под внимание,защото ще дойдат от СОФИЯ и тогава лошо,за Парасков,за Господинова за Цанков.А и блокът е полицейски…

Back to top button