Спорт

Людмил Димитров отново в шампионския отбор на боксов турнир между затворите

Треньорът по бокс Людмил Димитров от Хасково е в отбора на затвора в Стара Загора, който и тази година спечели първото място на традиционния боксов турнир между затворите под мотото „С ръкавици срещу агресията“.

Хасковлията изигра един двубой, като победи категорично своя опонент. Така за втора година той е носител и на отличието за Най-техничен боксьор на турнира.

В надпреварата се включиха 36 участници от затворите Централен Софийски затвор, Стара Загора, Враца, Плевен, Пловдив, Варна, Бургас, Ловеч и Белене като бяха проведени общо 18 срещи, съобщават от боксовата федерация.

Бокс

Домакин на турнира беше Централен Софийски затвор и главна дирекция изпълнения на наказанията, който бе направил изключително добра организация за провеждането на всички срещи. Сред гостите на турнира бяха Красен Кралев – министър на спорта, Данаил Кирилов – министър на правосъдието, президентът на федерацията Красимир Инински, Олимпийският шампион по бокс Даниел Петров.

Haskovo.info припомня, че Людмил Димитров излежава 6-годишна присъда за контрабанда на хероин.

Бокс

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button