Тапи по пътя към гръцкото море

Регион

От рано сутринта стотици тръгнаха на юг. На граничния пункт към Гърция – „Маказа“, още в 8 часа колоната беше над половин километър.

Чакането отнемаше около час. Обработката на автомобилите на пункта отнема не повече от минута, като всички се въвеждат в гръцките информационни системи. Допълнително забавяне обаче може да има ако се окаже, че шофьорът е с неплатени глоби по закона за движение по пътищата. Тогава те се пренасочват към Пътна полиция за допълнителна проверка и изясняване. Ако глобата подлежи на плащане, те могат да направят това на постерминал на пункта.

Опашки

От началото на седмицата с отпадане на карантината през „Маказа“ до вчера са преминали над 8 000 автомобила, като само в петък – 2 000. Днес се очаква по-голям трафик, като ако има достатъчно служители от гръцка страна ще бъде отворено и трето трасе.

3 коментара

  • ХААААА. НИКОЙ НЕ ЩЕ В ЛАЙНАТА. ШЕЗЛОНГИ ПРЕЗ 30 САНТИМЕТРА ДА ДИШАШ ПРЪДНИТЕ НА КОМШИЯТА. ЕБАСИ. КЕФ. КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ

  • И ИЗНЕРВЕНИ СЕРВИТьОРИ КОИТО НЕ СА СИ ПОЛУЧИЛИ ЗАПЛАТИТЕ ОТ ШЕФА ИЛИ СА ГИ ПОЛУЧИЛИ ОРЯЗАНИ .

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.